Едно от емблематичните имена за поп-фолка, Нелина, посреща Празника на жената – 8-и март в столицата на малката арабска държава, трета по най-големи залежи на природен газ в света и втора сред глобалните износители на гориво – Катар. Престоят на певицата в Доха е много кратък, защото това е междинна спирка към азиатското приключение на Нелина тази пролет.

Въпреки това, вярна на стремежа си да научава интересни неща и да посещава забележителностите в страната, в която се намира, звездата на телевизия “Планета” не пропусна да разгледа Музея на ислямското изкуство в Доха, Перлата на града и други привлекателни за туристите места.

“Чувствам се фантастично в Доха – не скри Нелина пред www.planeta.tv – Доволна съм от това посещение, макар и кратко…”

В социалната мрежа изпълнителката побърза да направи съпричастни със своите емоции и многобройните си последователи.

Дори влезе в ролята на гид и под снимка от Музея на ислямското изкуство с чувство на хумор и като препратка към празника 8 март написа:

“Рокля на местна жена от Средновековието. Добре, че живеем в 21 век, мили дами и сме на диета... от време на време...”

Интересен факт е, че в деня, когато Нелина бе в Доха, у нас на официално държавно посещение по покана на президента Румен Радев пристигна шейха на Катар Тамин бин Хамид ал Тани. Той е начело на голяма правителствена делегация, а визитата му в България е част от европейската обиколка, с която ще се опита да затвърди позициите на страната си.