Тази седмица Нелина ще зарадва многобройните почитатели на народната музика с новите си фолклорни клипове. Повечето от Вас вече знаят, че наскоро звездата на телевизия “Планета” засне последните песни от албума “Празник е”, които ще включи и в DVD.

В Planeta Official вече може да видите китката “Тръгнала е Гана/Седнали терзии” и да се насладите на красивото изпълнение на Нелина и очарованието на старопрестолния град Велико Търново, обединяващ минало със съвремие. В четвъртък своята премиера ще получи и песента “Калоян пирува”, възпяваща великия цар Калоян. Режисьор на видеоклиповете е Радослав Георгиев, а Нелина разкрива, че целият екип е вложил всичко от себе си, за да представят на публиката едни наистина качествени проекти, които да останат във времето. Певицата не пропусна да благодари на всеки един, включил се в създаването на проектите и разкри, че с това е приключило заснемането на песните от албума “Празник е”, към който скоро може да очакваме и DVD.
Албумът “Празник е” Нелина презентира навръх Великден и в него са включени 12 фолклорни мелодии, които тя е изпълнила с много любов и почит към всички почитатели на красивите фолклорни ритми, пише planeta.tv.