Седмица след концерта в “Арена Армеец” Нелина ще замине за Лондон, където ще е гост на традиционен събор за фолклорно надиграване.

“Специално за моето участие там ще пристигнат три фолклорни състава – добруджански, странджански и тракийски, които ще представляват българския фолклор от професионална гледна точка, докато аз пея. Отделно всички гости са поканени да танцуват, да се веселят както на един български събор, само където няма да бъде на село на поляната. Това е много хубава традиция, защото когато човек отиде в чужбина, забравя негативите, които е оставил тук и започва все по-силно да го мъчи носталгията. И фолклорът е това, което го държи най-близо до България” - разказва тя в “Автограф”.

Нелина издава, че е получила още едно интересно предложение за гостуване. На 16 декември е канена да пее в Москва на коледното парти, организирано от нашето посолство там.

“Огромна чест и много приятна изненада беше за мен тази покана и очаквам скоро подробности около това пътуване. Много сме щастливи с моя син, защото съм му обещала да го взема с мен. Никога не съм била в Москва, дори не съм си и мечтала да гостувам там. Когато получих предложението, много се зарадвахме и сега сме във вълнуващо очакване на тази поредна дестинация” - споделя още тя.