През седмицата Нелина представи своя нов музикален проект - “Лято, слънце, море”.

Почитателите й са категорични, че песента веднага е успяла да ги зареди с много настроение, каквато е била и целта на звездата на телевизия “Планета”.

Тя разказва, че съвпадението да реализират видеоклипа на Джулай морнинг е било случайно, но пък идеално е паснало на посланието.

“Не го бяхме планували нарочно – всички от екипа бяхме свободни да снимаме точно тогава. Това обаче може само да ме радва, защото настроението, което искам да създам напълно съответства с характера на тази интересна традиция. Работих с много готини хора и много се смяхме по време на работния процес” - сподели певицата.

Красивите кадри са реализирани от режисьора Йордан Петков в Ботаническата градина в Балчик, а за целта са наели специални костюми в ретро стил. За визията на Нелина се погрижиха Злати Младенова /стил/, Борислав Соколов – Бони /грим/ и Петко /коса/, а целият екип се е раздал максимално, за да се получи толкова красив и завладяващ проект. Автор на музиката е композитора Мартин Биолчев, а на текста – Йордан Гергов.

Нелина не пропусна да отправи благодарности към всеки един, който участва в създаването на “Лято, слънце, море”.

“Благодаря на моите продуценти Мария и Митко Димитрови от “Пайнер мюзик” и екипа на Планета ТВ за създадените условия, цялата помощ и професионализъм, за да поднесем този бонбон на нашите скъпи зрители! Благодаря на всички ви, благодаря и на Бог, че днес съм така щастливо удовлетворена! Целувам ви, весело лято!” - не скри вълнението си Нелина след премиерата на “Лято, слънце, море”.