Фолк изпълнителката Нелина стяга куфарите за Лондон, където ще зарадва българската общност. Певицата е категорична, че и този път няма да пести глас и енергия, за да зарадва своите почитатели, които са най-големият й стимул да продължава да работи и създава нови песни.

“Мога да кажа, че аз съм една голяма щастливка, защото когато ти даваш хубава енергия, хората ти връщат същата многократно, какво по-голямо щастие да искаш от това, освен здраве“, хвали се Нелина в свое телевизионно интервю. Тя признава също, че още от малка е открила любовта си към българския фолклор и докъм 20-та си година е отказвала да приеме каквато и да било друга музика. “И до ден днешен фолклорът си ми е на сърце. Моята най-голяма любов. Радвам се, че моите предпочитания и вкусовете на хората, които казват, че много повече ме харесват като фолклорен изпълнител, съвпадат“, казва изпълнителката на "Бял Мерцедес ме преследва в живота".

Нелина споделя като своя най-важна цел да прави музика, която се харесва не само на нея самата, а и на публиката, защото когато се срещнат вкусовете и оценките, значи посоката, в която вървиш е точна. Нелина изказва своето мнение и за важното място на авторската музика във фолклора: “Хубаво е редом с по-съвременното звучене, което правим като аранжимент на по старите фолклорни песни, да се поднасят и нови неща, защото авторската музика дава лице на определен изпълнител и това ще остане след нас“.