Преди броени дни Нелина засне нова музикална програма, включваща песните от предстоящия й трети фолклорен албум.

За място на снимките певицата и екипът избраха Созопол и замъка в Равадиново, както и един от най-посещаваните и луксозни комплекси в София.

Много красота и романтика ще видим в музикалния филм, в който Нелина залага на нежна и феерична визия, съобщават от телевизия "Планета", пише signal.bg.

Звездата на "Пайнер" е подбрала свежи цветове за своите тоалети, с които да пренесе хубавото настроение и в сърцата на зрителите. Албумът ще включва 10 народни мелодии, три от които хороводни китки от различни фолклорни области – Тракия, Македония, Добруджа и Странджа.

Той ще се появи съвсем скоро на музикалния пазар, едновременно на CD и DVD носител и ще бъде истинско изкушение за ценителите на народната музика. Сред песните, намерили място в новия музикален проект на обичаната певица, ще открием и част от най-красивите песни на Недялка Керанова.

Изненада в албума ще бъде и композиция с характерно влашко звучене, която е нещо ново и непоказвано до момента от Нелина.

Певицата ще ни заинтригува и с нов дует с едно от младите имена на музикална компания "Пайнер" – Мария Петрова. Песента носи заглавие "Любе, Тодоро" и е тракийска хороводна мелодия, на която Нелина залага да бъде една от водещите в албума.