Иновативна комбинация между Stand Up комедия и Close Up иллюзия – това е група «Нема К'во».

Целта на комиците Жоро и Калин, е да засягат фундаментални теми откъм забавната им гледна точка, в които зрителите да се припознават. Венсан пък от своя страна представя изкуството, наречено илюзия, като мами човешките сетива по един по-интересен начин, превръщайки нещо обикновено, в нещо магично!

А ето и кои всъщност са момчетата от група „Нема К’во”:

Жорони - Георги Николов - е актьор, завършил куклено актьорско майсторство в НАТФИЗ. Финалист е в риалити формата за тв водещи „Претендентът”, организиран от Шоуто на Слави през 2010. Прави тематични партита за деца и възрастни. Изявява се като водещ на редица събития. Работи като ентъртейнър в комедийното шоу „Господари на ефира”. Прави stand-up комедия и обожава да разсмива хората. Съпруг е на Виктория Куприна, участник във втория сезон на Х фактор.

Калата - Калин Кирилов - е зодия Стрелец. Занимава се с цялостен ентъртейнмънт. Участник и финалист в първото актьорско риалити на България Star Machine. Бил е репортер в Станция Нова и Pernik Today. Работи като водещ, сценарист и актьор. Най-силен се чувства в глупостта си. Разкодира живота с нестихваща вяра, надежда и талант. Мисли си, че може да разсмее всеки, но реалността доказва друго. Интересите му са насочени към красотата на света.

Венсан – Иван Петров – занимава се с Closе-up илюзия, в частност манипулации с карти. Гостувал в Шоуто на Иван и Андрей, радио Дарик, Денят от близо по БНТ. Участва в множество програми (концерти, партита, светски събирания). Развива собствено онлайн предаване (Просто илюзия) добило широка популярност в интернет пространството.

място: Studio 5
дата: 01 април 2014ч. (събота)
час: 21.00
вход: 10лв