Един от най-известните психотерапевти д-р Рюдигер Далке идва за втори път у нас в края август. Ето какво споделя той причините за повторното му идване. „Здравейте приятели от България, чрез книгата „Болестта като път“ сме прекарали заедно не една и две нощи в разговори за вашите най-съкровени желания и най-страшните ви страхове. А такъв разговор може да се проведе само с близък, доверен приятел, затова отново – здравейте приятели!

Идвам за втори път в България по две причини: Първата – след семинара ми в София през 2017 г. разбрах, че не са ви били достатъчни практическите насоки в разбирането и осветляването на причините за болестта. Затова сега ще проведа два семинара насочени само към практическата част, но за тази цел всеки трябва да е прочел книгата „Болестта като път“. Втората – храната, която избираме и връзката ѝ с болестта. Изключително важна и наболяла тема за мен като човек и лекар. От години работя с моите пациенти едновременно с психосоматиката на болестта и с драстична промяна на храненето им.

В три различни града в България ще се срещна с вас за да ви разкажа за истината за храната , как тя влияе на болестта и кои са митовете, на които сами се подчиняваме. Ще ви представя и последната ми книга „Peace food“, която най-сетне излиза на български език.” Д-р Рюдигер Далке е световно известен лекар-психотерапевт с 40 годишна практика, баща на момиченце със синдром на Даун. В Германия води семинари за обучение на лекари.

Учи медиците да откриват причините за съответните заболявания. Медитира и практикува тай-чи. Той един от най-четените световни автори с международно признание. Има над 60 книги посветени на връзката ум-душа-тяло, които са преведени на 28 езика, помагат и вдъхновяват милиони хора по целия свят. В България е познат с книгата "Болестта като път". Той ще проведе практически семинар “Болестта като символ” и вечерни беседи във Варна, Бургас и София на изключително актуалната днес тема храната ще представи и новата си книга бестселър по света“Peace food”или „Миротворна храна”.

Програма: Варна - 31 август 18:00-20:30 - Вечерна беседа "Peace food" Варна - 01 септември 9:30 - 17:30 - "Болестта като символ" - практически семинар Бургас - 03 септември - 18:00-20:30 - Вечерна беседа "Peace food" София - 04 септември, 18:00-20:30 - Вечерна беседа "Peace food" София - 05 септември, 9:00 - 17:00 - "Болестта като символ" - практически семинар

За новини следете на сайта: http://ruedigerdahlke.com/