Ненчо Балабанов слиза от екран като водещ на "Господари на ефира". Феновете на актьора за неопределено време ще могат да го гледат само в театъра и на клипчетата в Интернет.

Герасим Георгиев-Геро сменя Ненчо Балабанов като водещ на "Господари не ефира", съобщиха от предаването. Това е факт от 4 април (понеделник).

От известно време в предаването тече шега между Малин Кръстев и Ненчо, в която ветеранът непрекъснато мърмори как иска да води с дългогодишния си колега и приятел Геро. Е, сценарната закачка между двамата стана реалност благодарение на регулярните ротации на водещите, които продуцентът Джуди Халваджиян извършва по няколко пъти в годината. Той сподели обаче, че Геро и Малин няма да са последната двойка водещи до края на телевизионния сезон през лятото, твърдят още от предаването.

Междувременно Геро ще се изправи пред предизвикателството да съчетава "Господарите" с участието си в "Като две капки вода". До завръщането на Ненчо в ефира на предаването милионите му фенове могат да го гледат в мюзиклите "Рибарят и неговата душа" и "Аладин", както и в някои негови нови проекти.

*Геро сяда до Малин Кръстев като водещ