На шумно парти в столичeн клуб Ненчо Балабанов отпразнува рождения си ден с най-близкия си кръг приятели и колеги. Пред тях звездата официалното представи клипа на най-новата си песен „Тези пет неща“. „Тези пет неща“ е новото лятно парче на Ненчо Балабанов, което безспорно ще се превърне в един от хитовете на предстоящия сезон.

Специални благодарности за реализирането на песента и клипа изпълнителят изказа на един от най-талантливите композитори Магомед Геланиевич – Мага, който е автор на музиката на парчето. Партньорката на актьора във видеото е Василена Радева – изключително талантлива и обещаваща гримьорка и художничка, а заснемането и монтажа са дело на Стефан Маринов от “Будабаз тейп кампъни”. Любопитен факт за песента е, че клипът е заснет миналата година – в последните слънчеви дни от септември.

Ненчо Балабанов е категоричен, че в песента си е държал да покаже част от красотата на българското Черноморие и затова видеото е заснето в невероятните комплекси "Естебан" между Равда и Несебър. „Тези пет неща“ са гаранция за слънчево лято и добро настроение. А докато всички се чудеха има ли жена до чаровния рожденик, се появиха не една, а цели две дами.


На събитието присъстваха известни личности от българския хайлайф, дошли специално да уважат своя приятел Ненчо Балабанов. „Благодаря на всички, които с риск да отидат трудно на работа утре, дойдоха да ме уважат и да се забавляваме заедно“, каза развълнуван рожденикът и им предостави микрофона за изпълнения, прераснали в истинска шоу програма в малките часове на нощта.