Партито събра в “Студио 5” звезди от театъра, телевизията, киното и спорта, известни композитори и изпълнители, продуценти, PR-специалисти, бизнесмени и политици.

Гостите затрупаха рожденика Ненчо Балабанов с подаръци, прегръдки и топли пожелания за здраве, щастие и още по-голяма популярност.

Сред уважилите рожденика беше човекът, пуснал в мрежата първия му клип в ролята на премиера; медийният експерт, който го превърна в сензация; човекът, направил първата му песен; треньорът, който го запалил по тениса; участници от формата “Като две капки вода”, който Балабанов спечели, както и много приятели от детинство; мениджърите му от Топ Артистс; колеги от театъра и от “Господари на ефира”, където Ненчо вече е сред титулярните водещи.

Сцената не остана празна нито за секунда – изявите преливаха от пожелания в стил “stand up comedy”, шегаджийски спомени и дуети, музикални изпълнения и превъплъщения. Прозвучаха апокрифни записи от ранните години на звездата – на фалшив гръцки и турски език.

Балабанов официално получи и винкел с пуканки (по-известен като пернишка сурвачка), изработен специално за него в миньорския град, където се гордеят с домакинството на първата му изява в club MAZE.

Ненчо Балабанов благодари на всички, които са били до него през годините – и в добро, и в зло, които са повярвали в таланта му и са направили възможен успеха му.

Огромна торта зарадва рожденика и спря вниманието на важни моменти от живота му, а с избрана селекция винарна успя да задържи доброто настроение на гостите до сутринта.



ПОВЕЧЕ ЗА НЕНЧО БАЛАБАНОВ:

Ненчо Великов Балабанов е роден на 17 април 1980 г. в Котел. След като усвоява до съвършенство умението да опрашва слънчогледи и професията на електротехника, завършва НАТФИЗ в класа на Румен Ралчев, специалност “Актьорство за куклен театър”, а това по-късно го събира на една снимачна площадка с Антонио Бандерас в “Аутомата”. Перфектният му английски се оказва от съществено значение за няколко роли във филми, които съчетава с превъплъщенията си на “Аладин” в Музикалния театър и с воденето на детското предаване по БНТ1 “Милион и две усмивки”.

Пробивът в кариерата му идва през 2014 г., когато става ясно, че Балабанов е най-добрият имитатор на премиера Бойко Борисов. Един клип го превръща в любимец на милиони, а телевизиите отчитат рекордни рейтинги при негови участия. Това не остава незабелязано от продуцентите на “Господари на ефира”, които още на следващата година му дават рубрика в предаването. По същото време Ненчо Балабанов печели и формата “Като две капки вода” с брилятните си превъплъщения и певчески талант. Година по-късно той е и един от водещите на първия сезон на “Пееш или лъжеш” и водещ на „Господари на ефира”. За по-малко от две години в ефир се завъртяха и първите му авторски музикални парчета.