Ненчо Балабанов е сигурен финалист, а според екипа на шоуто и победител в новия сезон на „Като две капки вода", пише „Всеки ден".

Новият любимец на публиката, нашумял с имитациите си на премиера Бойко Борисов, още отсега се очертава като фаворит за голямата награда - лек автомобил.Актьорът набира популярност по-бързо и от Фики Стораро в чалгата. Ден след ден феновете му се увеличават, а източници разкриват, че екипът на шоуто работи усилено по задачата да направи от Ненчо краен победител. Магърдич Халваджиян го пое под крилото си още преди месец, когато го назначи на работа в предаването си „Господари на ефира". Там звездата от Музикалния театър разсмива зрителите с превъплъщенията си в образа на Борисов.

Още по време на първото живо предаване в понеделник вечер Ненчо се представи изключително добре в образа на младата певица мулатката Прея. Изненадващо обаче той не обра най-високите точки от журито. Краен победител бе Филип Аврамов - Фицата с имитацията си на корееца PSY, а на второ място се нареди Азис, който се превъплъти в образа на Лили Иванова.



„Това е една от стратегиите, когато искат да направят от някого победител. В началото участникът не получава много високи оценки, за да се надъха публиката да гласува в негова полза и дори да изгуби няколко битки, в крайна сметка да спечели войната", издават от занаята.
Балабанов прави вече впечатление, че се изявява на сцената с огромно самочувствие. Той единствен от всичките 8 участници притежава не само талант за пеене и танци, ами и качества на имитатор. Това му дава несъмнено предимство пред останалите, коментират зрители на шоуто.

Отгоре на всичко Балабанов е един от най-ухажваните звезди в предаването. Ненчо има особен талант и с жените. Преди няколко месеца той се е разделил официално със съпругата си, за да започне връзка с младата певица Йоана, екс вокалистка на „Дийп Зоун".

*Ненчо като Прея и Йоана

Първият епизод на риалити шоуто събра пред екраните рекорден брой зрители - над 1 милион! Нова поведе пред Би Ти Ви с рейтинг от 40% срещу 23%, показаха данните на „Медиа рисърч". По традиция обаче Би Ти Ви също обяви, че в този часови пояс са №1.