Ненчо Балабанов показа порасналия си син Богомил, който е единственият му наследник и който поразително прилича на баща си. 15-годишното дете на участника в „Маскирания певец” е от брака му с 11 години по-голямата Ралица, преподавател по музика. Тя е единствената, с която Балабанов има брак. Двамата живеят заедно само няколко години и пътищата им се разделят, а телевизионерът остава семейното жилище на бившата си половинка, която отглежда Богомил и дъщеря от предишния си брак.

„Никой не иска да се разделя и да оставя другия с усещането, че е прецакан. В миналото хората са били много по-внимателни и затиснати от предразсъдъци тип „Какво ще кажат другите?“.Стояли са на сила заедно да пазят един изкуствен баланс в отношенията
Не съм привърженик на това“, споделя Ненчо.


Балабанов изживя бурна връзка с певицата Йоана Драгнева, която днес се радва на първото си дете от телевизионен водещ. Двамата така и не стигнаха до брак, а към днешна дата Ненчо отрича да има сериозна връзка. Той обаче има желание за още деца. Богомил е наследил артистизма на баща си. Пее, танцува и има страхотно чувство за хумор. Ако синът му Боги реши да тръгне по неговия път с актьорството, дублажа на анимации и ангажиментите в телевизията, той би го подкрепил.

снимка