Актьорът Ненчо Балабанов, който се прочу като най-добрия двойник и имитатор на премиера Бойко Борисов, го раздава истински плейбой, а за сърцето му се борят две известни родни дами, научи "България Днес".

След скорошния развод на новоизлюпения секссимвол щерката на Митко Цонев – Деси, и певицата Йоана Драгнева са в люта конкуренция коя ще бъде следващата официална "премиерша".

"Не искам да казвам, че имам гадже, макар че да кажа, че нямам, също ще излъжа. Колкото до Йоана Драгнева, не сме интимни с нея, но сме изключително добри приятели", заяви категорично актьорът пред "България Днес" само преди седмица, но малко след това бе щракнат да се целува с блондинката по тъмните софийски улички.

Причината да отрича любовната си афера с бившата вокалистка на "Дийп зоун проджект" съвсем не се крие в желанието на Ненчо да не разочарова фенките си, на които разчита да му помогнат да спечели предаването "Като две капки вода", както твърди самият той.



Истината се крие в любовния триъгълник, в който Балабанов неусетно въвлякъл и палавата Деси Цонева.

Именно в компанията на внучката на Коста Цонев сензацията от шоуто на Нова телевизия избра да отпразнува 35-ия си рожден ден.

Позната с бурния си начин на живот и афинитета си към известни и актуални мъже, Деси не изтрая дълго, преди да се похвали на кого подарява целувките си в момента.
"Честит рожден ден на премиера Ненчо Балабанов", написа наследницата на Анахид Тачева в социалната мрежа Фейсбук към фотос, на който ясно се вижда как целува новия си избраник.

"Ненчо в момента е на гребена на вълната. Той чака това признание от години и сега е решен да се възползва максимално от облагите, които славата му предоставя както в професионален, така и в личен план. Не виждам нищо лошо да се порадва на женското внимание. Той е свободен мъж, официално разведен", коментира негов близък приятел и колега, пожелал анонимност.

Йоана Драгнева

Освен общата им снимка Деси не спира да качва и клипчета на Ненчо като Фейсбойко от превъплъщенията му като министър-председателя на България. Приятелите на Цонева не спирали да се шегуват с нея, че явно все пак харесва Бойко по някакъв начин, нищо че по време на предизборната кампания открито подкрепяше Бареков и заставаше яростно срещу изявите на Борисов.

Макар и не толкова агресивна и настъпателна, Драгнева също имала своите женски хитрини, с които да привлича вниманието на Ненчо. Певицата не пропускала да се яви на снимките на шоуто като част от агитката на Балабанов, за да го подкрепя, а той много ценял факта, че тя уважава професията му.

Коя ще избере Ненчо за официална своя половинка или като същински Казанова просто се забавлява с двете госпожици - предстои да разберем.