Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева могат да се похвалят със силна, но и доста сложна връзка. Любовта им ту е във възход, ту в падение и по всичко изглежда, че в момента двамата пак са разделени.

Влюбените се скарали жестоко преди броени дни и не се поглеждат, твърдят техни познати. Нервите на Ненчо след поредния скандал с Йоанна толкова се опънали, че той отказал да я покани на рождения си ден. Първоначалните им планове били да го отбележат заедно, но след скандала актьорът решил да се включи в благотворителна инициатива, която по случайност била насрочена точно за датата на личния му празник, пише "Всеки ден".

„Ако не беше скарана с Ненчо, Йоанна 100% щеше да се включи. Тя не пропуска места с толкова известни хора, защото много добре знае, че там ходят журналисти и може да пишат и за нея“, коментират в музикалните среди.



Говори се, че проблемите на двойката започнали, когато Ненчо беше свален от „Господари на ефира“ в началото на месеца, а мястото му зае колегата му Герасим Георгиев – Геро. Това пробило огромна дупка в джоба му. Благодарение на внезапно споходилата го слава младият актьор поспечелил малко пари, но всичко харчел по шармантната си любима.

Драгнева вечно искала да пътуват някъде, да си купуват скъпи дреболийки, да ходят по луксозни заведения. За нея не било проблем да плаща и за Ненчо, но той се дразнел, защото усещал мъжкото си его наранено. Накрая започнал да се заяжда с половинката си и за най-дребните неща, докато двамата се сдърпали жестоко и се разделили.

Източник: hotarnea.net, сн.: Фейсбук