Любовта е по-силна от всичко. В това се увериха Йоанна Драгнева и Ненчо Балабанов.

Малко повече от месец след като обявиха официално, че са разделени, и след серия изневери от едната и от другата страна, те отново летят на розовите криле на нежните си чувства и дори решиха да се женят, научи сензационно в. „Всеки ден".

Слабият ангел на Ненчо го подтикна да сложи рога на Йоанна с няколко съблазнителни дами по време на връзката му с нея, продължила броени месеци. Говори се, че за да му го върне, тя също му е намерила заместител. Клюката реди, че красавицата имала авантюра с важен фактор в ГЕРБ, за да бъде издигната за общински съветник. Сексуалните авантюри обаче се оказали безсилни да запълнят празнината, която се отворила в сърцата им, когато се разделили.



Приятелки на Йоанна разказват, че тя плачела ден и нощ, след като Ненчо се изнесъл от жилището, в което живеели заедно. Не искала да се прибира в дома си, защото всичко в него й напомняло за изгубената любов.

Актьорът, който пръв призна, че връзката им се е разпаднала, също не бил на себе си. Той съжалявал за грешките, които е допуснал, но не знаел как да ги заличи. На колене молел за прошка Йоанна, която обаче нямала сили го приеме обратно, тъй като била прекалено наранена и я било страх, че отново ще разбие сърцето й. Накрая се стигнало до публичното му обяснение в любов, което написа във фейсбук, разчитайки, че като признае грешките си пред всички, ще накара любимата си да повярва, че наистина съжалява за тях и ще я убеди, че я обича.



И тогава обаче Йоанна не намери сили да прости. Тя остана сама по празниците, а 2016-а посрещна на площад „Батенберг" в София, където беше водеща на новогодишния концерт. Ненчо беше на другия край на България - във Варна, където също имаше участие. Веднага след това русокосата красавица замина за Дубай, където беше планирала да се види със стар приятел - колега музикант.

Като разбрал за намеренията й, Ненчо най-накрая осъзнал, че може окончателно да я изгуби. Той обезумял от тревога и направил най-лудото нещо в живота си. Тръгнал след любимата си към далечната страна, твърдо решен да си я върне.

Имитаторът на Бойко Борисов предварително разузнал от общи познати в кой хотел смята да отседне Йоанна и нагласил нещата така, че да го настанят в стая на същия етаж. Като го видяла в Дубай, Йоанна не повярвала на очите си и се разплакала от щастие. Той паднал на колене, помолил отново за прошка, а после извадил малка кутийка с пръстен с диамант. „Ще се омъжиш ли за мен?", попитал актьорът. Тя през сълзи отговорила: „Да!".

В момента двамата изживяват най-романтичните си мигове, обикаляйки Дубай и харчейки хонорарите си от Нова година за всевъзможни глезотийки. Всички са категорични, че Йоанна ще бъде прекрасна булка.