Актьорът Ненчо Балабанов глези гаджето си с романтична почивка в Гърция. Имитаторът на Бойко Борисов реши да отдъхва на един от островите в южната ни съседка.


Водещият на "Господари на ефира" нае къща за него и половинката му, която е на брега на морето. Балабанов се изръси с колосална сума за почивката си с жената, която плени сърце му. Ненчо прави всичко по силите си, за да може да глези изгората си, която упорито крие от медиите. Той не желае да афишира връзката си с девойката, в която е лудо влюбен, защото си изпати от подобно нещо. Задявката му с певицата Йоанна Драгнева бе публична и накрая завърши с тежка разделя. Именно по тази причина Балабанов крие по всякакъв начин името на момичето, с което мачка чаршафите, пише "България днес".


Влюбената до уши двойка си подари няколко разходки с лодка до малките острови в района. Всеки ден Ненчо и изгората му са на различен плаж, тъй като в района е пълно с малки и девствени места. Двамата залагат на слабо алкохолни коктейли, за да се разхлаждат в жегите. Двамата по цял ден лежат на плажа и се обясняват в любов, досущ като малките деца.
"Много са влюбени един в друг", шушукат близки авери на Балабанов, но и те не искат да признаят коя е новата изгора на Ненчо.