Рокаджиите от D2 и рапърът 100 Кила направиха ефектна премиера на съвместното си парче „Диви и щастливи“. Клипът беше представен първо на голям екран във VIP залата на Кино Арена Делукс, България Мол, където присъстващите се насладиха на перфектното качество на картина и звук.

Парчето е част от саундтрака към филма „Диви и щастливи“ с участието на Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Дария Симеонова и международната звезда Базил Айденбенц, който зрителите ще гледат от 29 ноември във всички кина в страната. Музикалните фенове вече могат да видят експлозивното видео в официалния youtube канал на 100 Кила, както и в профилите в социалните мрежи на изпълнителите.

Сингълът е с препратки към осемдесетарския „синт-поп и "олд-скул" хип-хоп, което през последните години се налага като тенденция в музиката, киното, дрехите, дори ежедневието на хората. Клипът към песента включва кадри от филма „Диви и щастливи“, както и близки сцени с музикантите, които стоят върху стари автомобили в пламъци.

„Музиката е неизменна част от един филм, тя е похлупакът на добрата история. В „Диви и щастливи” има много скрити послания. Голяма част от тях са в музиката. Това е за хора, които могат да видят нещо повече от основната история, ако гледат и слушат внимателно” – казва режисьорът на филма Мартин Макариев.  Именно той се обръща първо към Димитър Кърнев от D2, за да запишат парче към новата романтична екшън комедия, след което всички са единодушни, че 100 Кила е най-подходящият артист за съвместния сингъл.

„След нашата покана, той с готовност прие да участва в песента. Партиите му паснаха идеално и вече знаехме, че сме на прав път. Килата е уникален по своята същност артист и сме щастливи, че имахме възможността да работим заедно.” – добавя Димитър Кърнев.