Сезон Пролет-Лято избухва в ярки, красиви и смели цветове, флорални мотиви, приковаващи погледа аксесоари и брилянти решения за съчетаване на на пръв поглед несъчетаеми багри.

Тази година носете неонови, дрехи, обувки, бижута, шапки, а дори и маникюрът ви трябва да е неонов, ако искате да сте в крак с модата.

Все пак, ако смятате, че модерните цветове са прекалено искрящи за вас, стилистите препоръчват да ги комбинирате с черно или бежово.

Друга хватка, за да сте с едновременно модерна и стилна визия, е да заложите на по-лъскави дрехи, но да ги комбинирате с аксесоари в класическите цветове - сиво, бяло или черно.

*Nina Ricci, Christian Dior, Sonia Rykiel

*Fendi, Prada, Halston

*Aquilano.Rimondi, Alice + Olivia, Blumarine

Ако пък решите да се облечете във флуоресцентни цветове, задължително трябва да обърнете внимание на грима си. Стилистите съветват там да не се допускат волности и да подберете макиаж в топлата гама – червено, оранжево или жълто, пишат колежките от .

Комбинирането на два неонови нюанса също е подходящо през пролетта и лятото.

*Burberry Prorsum, Christian Dior, Proenza Schouler

*Jason Wu, Julien MacDonald , Versace 

*Jil Sander, Nina Ricci, Sportmax

*Elise Overland , Miu Miu , Christopher Kane 

И все пак ако не одобрявате твърде ярките дрехи изберете едноцветна визия и добавете едни неонови обувки или чанта и това ще бъде напълно достатъчно.

Вижте фотогалерия:

Лято 2011: Неон и смели цветове