10 000 лева! Това е сумата, с която популярната моделка Светлана Василева е била изнудвана от непознат потребител във Фейсбук. За неприятната историята разказа пред "България Днес" самата Василева, която е силно разтревожена от атаките, които се водят срещу нея.

"Преди няколко дни с мен се свърза човек, който започна да ми пише в личен чат изключително неразбрано. От думите му разбрах, че той има информация, че в големи български вестници и списания ще започне негативна кампания срещу мен и ще бъдат пускани лоши материали за мен", започна разказа си Светлана.

"Същият този човек ми обясни, че някакви хора - не знам какви, били готови да платят 10 000 лева, за да започне въпросната кампания. От съобщенията му усетих няколко намека, че очаква от мен същата сума, за да се намеси и да не позволи да се пишат лоши неща за мен. Разказа ми как се бил скарал дори с жена си, за да ме защити", каза още Василева.



Моделката признава, че подобни хора силно я плашат и се страхува, че могат да й сторят нещо лошо. "Няма как да знам какви са намеренията на хората. През годините съм станала много внимателна в преценката си за непознати и много трудно мога да се доверя", призна хубавицата.

Светлана е решила да не обръща повече внимание на човека, който я притеснява във Фейсбук, и напълно ще го игнорира. В първия момент наистина се зачудила дали е възможно някой да пожелае да започне подобна негативна кампания, но впоследствие осъзнала, че няма такива врагове.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук