Купон до зори в Базата за сватбата на Емануела, докато младоженците прекарват първата си брачна нощ в общата спалня.

Като истинска поп-фолк принцеса Емануела каза шеговито "Не", а след това и заветното "Да" на любимия си Никола в Базата на "Къртицата". Грандиозната телевизионна сватба, която продължава и днес, узакони брака на Емануела и Никола, които преминаха през трудни изпитания за любовта си.

Мечтата на Емануела се сбъдна с огромна бяла рокля и всички традиционни ритуали, а специалната изненада за двойката и Заселниците на щурия купон бе истински цигански оркестър.

Кумата Жени Калканджиева даде напъствия на младоженеца и пожела на двойката да имат две деца.

Кумът и водещ на шоуто Андрей пък впечатли гостите с пожеланието си: “През 2009 година се ожених. Иван ми беше кум, разведох се след 8 месеца. През 2010 Иван се ожени. Аз му бях кум. Разведе се след 9 месеца. Сега и двамата сме ви кумове, никога не следвайте нашия пример и бъдете щастливи.”

За младоженците обаче изпитанията в Базата продължават с пълна сила.

Никола ще остане при съпругата си в Базата за следващите 5 дни, като първата им брачна нощ ще бъде повече от нестандартна.

Двамата трябва да легнат един до друг пред погледите на всички Заселници, в общата спалня.

Сватбата на Емануела донесе още повече любов във въздуха в Базата, а от него явно най-много вдишват Миглена и Килата. Флиртът между двамата става все по-страстен и открит. След края на сватбата обаче, като истинска Пепеляшка, Миглена ще трябва да се прибере обратно в своята изолация при Валя и Моро.

За младоженците и за повечето от гостите на сватбата настроението е на шест.

В Базата обаче има няколко души, за които преживяването на бурния купон е по-близко до културен шок. Радина Кърджилова осъзна, че мястото ѝ не е в Базата.

“Чувствам се като изтърсак. В шок съм. Ще ми се пръсне сърцето. Бях на цивилизовано място, а сега дойдох на нецивилизовано”, призна плачейки актрисата. Между двамата с Деян напрежението от живота в Базата расте с всеки изминал момент.

Раздори има и в ромското семейство, след като Моро хвърли око на гостенката Миглена.

Докато тя е в шок от привичките в новия си дом, ревността на съпругата Валя избухва с пълна сила, пише blife.bg.