Вчера, 16 февруари, коафьорът Любен Николов и екипът на Luxor Club fashion salons доведоха Ню Йорк в известен столичен клуб с бляскавия ревю-спектакъл ‘Ню Йорк – 5-то авеню’.

Стилистите ни поведоха на уникално пътешествие за една нощ в забързания мегаполис и модата в прическите на съвременната жена.

Актрисата Стефания Колева, топ-моделите Ирен Онтева, Маги Желязкова, Яна Грудева и Катя Дюлгерова, както и Светлана Терзиева-Сесил разходиха модерната жена и нейните прически в една типична вечер от тефтерчето й по местата, които би посетила от късния следобед до полунощ. Те изиграха дамата от 5-то авеню и нейните различни превъплъщения според повода - от спектакъл на Бродуей през ревю на модната седмица, задължителната стилна прическа за джаз клуб до парти на покрива на небостъргач.

Събитието беше посетено от редица личности от артистичния свят, дизайнери, модели, светски персони. Сред ВИП публиката бяха забелязани певицата Нелина, собственикът на клуб Night flight Петко Димитров, няколко дами с титлата Мисис България, включително носителката й за 2010 година - Галена Димова-Георгиева и Диляна Попова, която освен като топмодел вече се изявява сериозно и като актриса.

За пълното усещане на динамичната нюйоркска нощ на сцената се качиха и професионални танцьори с обещаващият постановчик Кирил Димитров.

Участниците в спектакъла бяха облечени от модна къща ‘Princess’, сватбен център ‘София’ и дизайнерката Станимира Янакиева, а корсетите са изработени специално за шоуто от Toni Lans.

Събитието има и благотворителен характер, като приходите от поканите ще бъдат дарени на Окръжна болница Пловдив за инфузионна помпа за неонаталното отделение. Партньор в това благородно начинание е една от най-големите фармацевтични компании в България - AstraZeneca.

Професионалистите от Luxor Club fashion salons работят за стила на едни от най-известните имена в българския шоубизнес – Ирен Онтева, Наталия Гуркова, Аня Пенчева, Антонина, Нелина, както и за прическите на моделите във водещи модни събития у нас.

Още снимки от шоуто можете да видите в нашата Галерия