Нети била твърдо решена да изпъкне в телевизията. Макар че досега блондинката се изявява в незначителни театрални спектакли, сега имала амбиции да стане известна от екрана.

Главната цел на актрисата била да пробие в телевизионен сериал. Все пак не е тайна, че хонорарите там са солидни и не могат да се мерят със заплатата от театъра.

Именно затова Нети обикаляла по кастинги за родни продукции, но опитите й завършвали с неуспех. За да не я засегнат, продуцентите не й казвали, че не блести с актьорски талант, а я баламосвали, че не се вписва в ролите, за които се търси определен тип лице, и щели да я потърсят за други бъдещи проекти, пишат от „Всеки ден”, цитира kliuki.bg.

Последната такава случка се разиграла на кастинга за българската версия на „Женени с деца”. Жената на Дони се стремяла към главната роля. Мераците й обаче да се превъплати в българската Пеги Бънди също се увенчали с неуспех. Конкуренцията й в лицето на Стефания Колева я отвяла още в самото начало. Нети била отхвърлена още в първите минути на сцената, която разигравала за проба и отново ударила на камък за телевизионни изяви.