Буквално преди минути стана ясно, че Нети ще танцува утре вечер в танцовото шоу на Нова ТВ.

Съпругата на Дони ще се впусне във вихъра на индийските ритми, а неин партньор ще бъде един от професионалистите в предаването Атанас Месечков.

Това обяви самият танцьор на официалната страница на шоуто във Фейсбук. Двамата с Нети вече тренират усилено, а актрисата, която се слави като една от най-големите почитателки на индийската култура, се е нахъсала да се представи блестящо, пишат от razkritia.com

Тази новина предизвика смут сред зрителите на “Dancing Stars”. От две седмици се говори упорито, че черната Златка ще се включи в шоуто като гост звезда. Самата тя не спира да публикува снимки в профила си във Фейсбук, с които да информира феновете си как вървят тренировките й. Само че влизането й вече няколко пъти се осуетява.

Като причина плеймейтката изтъква тежка контузия, която е получила на бедрото и която й пречи да излезе на сцената. Защо обаче не спира с тренировките, питат се феновете?

Последната информация беше, че Златка трябва да се включи в шоуто утре. Затова новината, че утре ще има друга гост звезда, породи съмнения дали изобщо ще видим Златка на дансинга.