Актрисата Нети е сигурната победителка в шоуто за имитации „Като две капки вода".

Нейният триумф е бил предварително решен, а като най-голям помощник се явява половинката й в живота Дони, който е и музикален продуцент в предаването. Той подпира жена си по всякакви възможни начини и нарочно подбира за нея такива парчета, които са й лесни и познати.

Това очевидно лансиране на блондинката сериозно застрашава да провали шоуто и тотално да унищожи и без това оредяващата аудитория, коментират зрители. „Толкова много харесвам шоуто ви! Ама докога така ще бутате тая Нети, бе? Дори и да пее, не може", написа Ася Венциславова в страницата на предаването в социалната мрежа. „Моля, уважавайте труда на всички участници", отвърнаха й веднага фейсбук-администраторите. „И вие също го уважавайте... като ги оценявате обективно!", отсече обаче Нина Иванова. Така се оказва, че сигурният победител е най-охулваният участник, пише ''Всеки ден''.

Междувременно самата Милица Гладнишка, която е част от „журето", както го нарича иронично Къци Вапцаров, сама се издаде, че шоуто е предварително нагласено. На последния лайв певицата актриса посочи, че ще пише три точки на Къци, независимо от неговото изпълнение. Чаровната дама се изтърва, че тя и колегите й са се специализирали по-скоро в тънките сметки, отколкото в това да оценяват тежката работа на звездите.

Пеещата актриса толкова хареса изпълнението на Къци Вапцаров, че откровено възкликна: „Не може човек да ти пише три точки....". Хилда Казасян се усети по-бързо от Милица Гладнишка и й пресече ентусиазма с въпрос: „Защо трябва да му пишеш тройка?". В крайна сметка чаровницата наистина даде ниска оценка на зрителския любимец с аргумента, че изпълнението му е убийствен комедиен скеч, но не е имитация.

Всъщност Къци, макар и най-добър досега в шоуто, просто е жертва на необявената кампания „Зарадвай Дони. Дай джип на Нети!", беснеят във форума. Всички разчитат на зрителския вот, за да не се повтори финалът на „Като две капки вода" от миналата година. И Къци като Милица Гладнишка да не получи само място в журито за утеха.