Бляскаво шоу, много смях, усмивки и добро настроение донесоха всички участници в "Като две капки вода".

Зрителите дадоха най-много точки на Иво и неговото преобразяване във Фреди Меркюри. Въпреки това първото място зае Нети с феноменалното й превъплъщение в Сюзън Бойл.

Тя успя да разчувства всички в залата и пред телевизионния екран с изпълнението на I Dreamed a Dream. Своята награда от 1000 лева Нети дари на Дома за артисти ветерани.

И снощи рок разтърси сцената - специалният гост беше Дичо, който призна, че винаги е искал да влезе в образа на легендата Аксел Роуз и да изпълни Sweet Child O’ Mine. „Велико!“ с една дума Дичо описа усещането да бъде Аксел, макар и за малко.

Снощният лайв откри Неве с фантастичното си изпълнение на Тина Търнър - Nutbush City Limits. След него Маги заяви, че временното класиране е несправедливо, защото Неве за момента е на последно място. Чаровната актриса призна, че въпреки това всеки път се забавлява искрено.

Втора на сцената на „Като две капки вода“ излезе Мая Бежанска в образа на Мариус Куркински и изпълни култовото му парче „Стига бе“. След нейното представяне от асансьора се появи Рачков, който доведе на сцената истинска овца, за да помогне на Мая.

„Първо галиш, след това пееш и накрая доиш“. Така Рачков определи печелившата формула за добро представяне на всеки изпълнител.