Дони и Нети очакват през март появата на първото си дете. Още не знаят полът на бебето и не са решили какво име ще му дадат, защото бъдещата майка иска детето само "да си дойде” с него, пише БТВ.

Нети все още активно играе на театралната сцена и кара лека и спокойна бременност.

“Нямам никакви оплаквания и нищо, което са ми разказвали, че съпровожда първите месеци на бременността, не ми пречи. От първия възможен момент, в който разбрах, че ще имаме дете, ме е обзела страхотна еуфория”, призна тя.

Дони и Нети разказаха за вълнуващия момент, когато са разбрали прекрасната новина.

“Бяхме на морето и тъй като решихме, че е дошъл моментът да имаме дете, се заехме със задачата. Свикнал съм всичко да правя от раз и бях сигурен, че още веднага се е получило. Дори казах на Нети, че бебето вече е факт. Бяхме с наш приятел - гуру, който ни правеше дихателни упражнения на скали в близост до морето, когато един ден на метри от нас се излюпи птиченце. Това беше страхотен знак и след няколко дни не се учудих особено, че бебето е станало наистина”, заяви Дони.

Бъдещият татко все още обмисля дали да присъства на раждането на детето си, а Мавриков от опит го посъветва първо сериозно да си помисли: “Аз много смело подходих към този момент и дори се шегувах, че с престилката и шапката съм досущ като секси д-р Рос, обаче лекарите много се смяха, като ми гледаха изражението, докато се раждаше дъщеря ми. Аз бях първият, който я пое на белия свят, ама ми трепереше всичко по време на операцията на жена ми”, спомни си той.

Бъдещите родители си припомниха заедно с Ива и Васко за вълнуващото предложение за брак, което Нети отправи към Дони по време на церемония за връчването на театралните награди “Икар”. Водещите на предаването обаче още умуват кой от двамата - Ива или Васко първи ще се реши да поеме инициатвата и официално да предложи “телевизионен” брак на другия.

Двамата много обичат да пътуват и наскоро представиха клипа към новата си песен “Има време”, който е сниман в Бутан и около село Варвара на морето.

“Разбира се, че има време за всичко. Хората непрекъснато търсят щастието и тичат нагоре-надолу, бързат да не го изпуснат, а то просто си е някъде там и ни чака. Ние винаги намираме време най-вече за себе си, защото всъщност щастието е вътре в самите нас”, сподели Нети.