Да кажеш "Обичам те" на висок глас може да събуди приятни тръпки у любимия. За тези, чиито връзки са обременени от дълги разстояния помежду ви, телефона не постига съвсем същия ефект. Дори да не ви делят стотици или хиляди километри, можете да използвате мрежата за да добавите ново измерение на романтика и страст към връзката ви. Ако се опитвате да откриете нов начин да изразите чувствата си, тези онлайн изяви на любов имат потенциала да бъдат изненадващо успешни за постигане на целите ви.

1. Направете си сайт

Може да ви звучи страховито в началото, но създаването на интернет страница е по-лесно, отколкото сте предполагали. За тези от вас, които се интересуват и имат знания в областта, запазете си домейн име от типа IvanchoAndMariika.com, след това създайте сайт, посветен на партньора и връзката ви. Вие разбира се, най-вероятно спадате към по-слабо-до-никак-просветените в уеб дизайна, в който случай, ще ви посъветваме да потърсите услуга, която предоставя свободно средство за създаване на сайтове (free website creator tool). Тези инструменти често предлагат шаблони, където не се изискват знания по HTML код. В общи линии можете да регистрирате домейн и да ползвате споменатите web creator tools срещу сравнително ниска цена.

Остава да добавите всевъзможни романтични картинки, фонове, аватари, снимки на вашата двойка, анекдоти и хубави спомени от връзката ви. Интернет сайтовете могат да се окажат многоподходящи за предложения за брак, че дори и за създаване на архив на годежа ви и планиране на сватбата ви.

2. Създайте любовен блог

Ако желаете бърз и лесен начин да представите своето онлайн посвещение на любовта, блогването е точно за вас. Безплатно е и е достъпно за създаване и поддръжка. Веднъж създадете ли основния дизайн, което само по себе си е доста лесно, трябва само да влизате няколоко пъти седмично, за да изпращате любовни послания на любимите си. Ако ги регистрирате в RSS reader или дори MyYahoo!, те автоматично ще получават всички ъпдейти, информиращи ги за най-новите ви любовни послания. Като за начало можете да пробвате с Vbox.com, WordPress, Blogger или TypePad.

3. Сътворете си "LoveSpace" в MySpace

Ако все още нямате страница в MySpace, поне със сигурност сте чували за тази популярна социална мрежа. MySpace позволява на абонатите си да създадат свой "спейс" :P в мрежата и да осъществят контакт с други хора и среди. Нашето предложение е свързано с това да изработите свое собствено любовно пространство, профил отдаден на любимия/любимата. Би било добре да поддържате акцента върху връзката и романиката със седмични любовни послания, поезия и снимки. Можете дори да добавите към профила си подходяща любовна песен по ваш вкус, която да звучи докато вашата половинка посещава страницата. Подсигурете си удобно ниво на уединение от настройките (като изберете статут "личен"), за да можете да изразявате себе си на воля, без да се притеснявате от нежелателни посетители.

4. Публикувайте любовни послания по месидж бордовете

В случай, че Вие или любимият ви човек, посещавате често информационните табла и форумите в различни интернет сайтове, възползвайте се от възможността да използвате това като средство за създаване на романтика. Ако е позволено в правилата, за което трябва предварително да се уверите,започнете тема, която да изразява чувствата към партньора.Много отворени обществени форуми позволяват да създадете собствен дневник във вече съществуваща по-обемиста тема. Дори да нямате възможност често да посещавате форумите, потърсете такива в сайтове за любов и романтика, и чрез тях отправяйте романтичните си послания.

5. Изпратете електронна картичка

Може да ви изглежда безлично изпращането на такива картички, като например в случаите с големи празници и лични поводи, но ако изпращате картички от категория "просто защото..." при по-неангажиращи обстоятелства, те са страхотни и прибавят по малко импулсивна романтика към ежедневието на любимите ви. Разлиствайте разнообразните сайтове за картички, където ги има във всякакви "вкусове". Най-важното при картичките е да вложите повечко въображение и мисъл за личното ви послание. Вместо да завършвате с шаблонното "с любов от еди кой си", помислете повечко и по-задълбочено и пишете от сърце. Изненадайте приятно своите възлюбени и събудете усмивки по лицата им.

6. Изпратете романтичен електронен флайър

Тези "флайъри" позволяват да създадете преживяване, напълно уникално и изпипано докрай по ваш образ и подобие. Избирате фона и текста на флайъра и можете например, да го превърнете във ваучер за масаж на свещи за приятеля/приятелката ви, покана за събитие, измислено от вас, за двама ви... използвайте въображението си... Щом създадете вашия романтичен електронен флайър(ваучер), разпечатайте го, или го изпратете по email.

7. Направете серенада в Ksolo

Вероятно се питате какво е Ksolo? Разбрахме, че Ksolo.com е сайт, който открива много възможности за романтика. Той представлява нещо като караоке бар, но без пиенето и живата музика. По същността си, това е онлайн караоке. За да започнете, попълнете бързия и лесен регистрационен формуляр. Логнете ли се, можете вече да избирате буквално измежду хиляди песни за серенада на любимата ви. Единственото, с което трябва да се съобразявате, е да изберете подходяща песен.

8. Включете се "в ефир" в YouTube

Пуснете в употреба събиращата прах уеб камера. Запишете кратък клип, в който изливате сърцето си пред своя партньор. След като приключите, качете клипа безплатно в YouTube и изпратете линка към него по email.

9. Да се върнем към основите със секси поща

Изпращането на романтични email-и или бързи съобщения ви връща към основите на хубавите любовни послания. Пишете секси любовни цитати по mail или с емотикони, обясняващи какво бихте искали да правите с половинката си в този момент. Придържайте се към стриктно романтичния контекст на съобщенията без да включвате други теми. За да усилите ефекта на приятната изненада и за да бъдат съобщенията ви свежи и романтични, изпращайте ги тогава, когато любимите ви най-малко очакват. Можете да ползвате HoochyMail.com, за да обогатите посланията си. Така те ще заприличат на секси история по email, в която участвате вие и партньора ви.

Сега, след като сте обявили чувствата си онлайн, изпратете на вашия любим или любима "Нет-вам те много".