Невена Бозукова, която освен че е актриса, случайно е женена и за един от най-богатите тв продуценти в страната, спечели неочаквано финала на „Като две капки вода".

Триумфът на актрисата от „Етажна собственост" бе истинска изненада за публиката в залата, която бурно подкрепяше Къци Вапцаров. Шоуменът се окичи със среброто, но не пропусна да отбележи колко е разочарован от това, че не грабна златото.

Победата на блондинката бе истинска радост единствено за журито, след като месеци наред съдиите бяха категорично против създателя на „Риск спечели, риск губи". Големият шок от победата на Бозукова бе заради това, че през целия сезон на имитационното шоу тя имаше само едно или две истински добри постижения и имитации, докато Къци и основната фаворитка Нети бяха все на първите места. Още по-шокиращо бе, че половинката на Дони, която все печелеше лайвовете, се класира едва на 4-то място.

За да подсигури победата на жена си, милионерът Красимир Ванков, който печели луди пари от телевизионни реклами и продуцентство, е хвърлил доста средства за т.нар. подкрепа от зрителите.

*Къци и Невена

*Нети

Абсолютно всички 200 служители на фирмата на Ванков са гласували за жената на шефа и не само те. Ванков е раздал няколко СИМ карти, чиито сметки той плаща, на свои приятели и колеги, за да пускат безброй есемеси за Невена. Те са се активизирали именно за финала, а преди това кротко са изпращали само по един-два на лайв, за да не се издадат. Освен това Ванков е близък приятел с ръководството на Нова, където имаше няколко предавания - „На инат", „Етажна собственост" и „Съдби на кръстопът". Тази близост също е подпомогнала за победата на Неве.

„За Краси парите не са проблем. Все пак той единствен притежава правата за излъчване на „Формула 1" и само от това печели милиони, да не говорим за рекламите, които снима, и кампаниите, които прави. Защо да не зарадва жена си с една победа и чисто нова кола като награда? Досега винаги я е подпирал и продължава да го прави, без него тя нямаше да е успяла актриса", коментират в тв средите. Много от тях злословят, че ако не е бил Ванков, Невена не би си намерила работа в което и да е предаване.

Тя започна кариерата си в продуцираното от него „Аламинут" и продължи в „Етажна собственост", което пак е на Ванков. Краси я набута и в приключенското състезание „Форт Бояр".

Именно заради натиск от Ванков Невена се е намърдала и в „Капките", а накрая отгоре на всичко и победи. Според данните от изпратени съобщения около 70% от есемесите са били от идентични телефонни номера.

Снимки: Bulphoto