„X Factor беше едно незабравимо преживяване за мен. Тази сцена ме срещна с много професионалисти и приятели.

Надявам се, че тя ще бъде ценен урок и добра възможност за финалистите в пети сезон“, споделя Невена Пейкова, която ще представи сингъла „Трябваш ми спешно“ на сцената на шоуто в неделя вечер. Парчето, което оглави Официалната класация за най-излъчвана музика в българския ефир ще прозвучи в кулминационния момент на вечерта, минути преди новия музикален двубой между двама от участниците.

Велики музикални изпълнения от кино шедьоври ще прозвучат на сцената на X Factor в неделя вечер. „Оркестър без име“, „Властелинът на пръстените“ и „Приятели“ са само част от замесените заглавия, които ще пренесат публиката в любими български продукции и холивудски филми. Мирослава ще се загуби в цветна градина, която ще я отведе в един от най-красивите мюзикъли, а Марио и Виктория ще подпалят сцената с горещи танци. Вирджиния ще се разходи в поле от макове, а единствената й компания ще бъде музиката на пиано, китара и барабани. „Задачата ми е шлагер от 60-те години. Предизвикателството на варианта, който ще изпълня е, че има много хореография и за първи път ще ми се наложи да пея и да танцувам. Нямам търпение да се развихря на сцената!“, споделя Ева Пармакова.

Как ще се справят финалистите от „Сътворението на звездите“ с филмовите изпълнения? Кой ще напусне сцената на шоуто? – зрителите ще научат в неделя.