Победителката в първия сезон на "Мюзик айдъл" - Невена Цонева, изненадващо се отказа на финала на "Гласът на България".

Минути преди да бъде обявен победителят, гаджето на барабаниста на "Ку-ку бенд" Венко се оттегли от надпреварата. Решението на певицата бе твърде неочаквано, тъй като почти всички прогнозираха, че именно тя е фаворитката и е сериозно лансирана да бъде победител. Вместо нея, наградата грабна Кристина Иванова от Попово, която бе част от отбора на фолкпевицата Десислава.

Цонева събра куп критики за участието си в предаването заради това, че е утвърден изпълнител, а и заради връзката си с човек от екипа на шоуто. Треньор на амбициозната брюнетка беше Миро.

"Единствената причина да участвам беше, че много ми липсваше работата с "Ку-ку бенд", каза Невена при оттеглянето си от шоуто.

Освен че се успя да се намърда в поредното риалити, Невена се прочу и с делото, което заведе и спечели срещу продуцентите си "Вирджиния рекърдс". Компанията трябвало на всяко тримесечие да отчита приходите от работата на певицата, но не го правела. Заради това Невена получи обезщетение в размер на 12 000 лв.

По време на шоуто, водещата Вики от "Мастило" прекръсти фолкпевеца Милко Калайджиев, като на няколко пъти го нарече Милчо.

Според вас правилно ли постъпи Невена? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението ви с коментарите.

Снимка: Bulphoto