Младата и красива певицата Невена Цонева роди първото си дете преди 8 месеца.

Тя и половинката ѝ Венелин Венков - барабанистът на "Ку-ку бенд" се радват на сина си, когото кръстиха Александър.

"Започнах да го оценявам едва сега. колкото повече расте детенце, толкова по-силно става усещането и толкова по-сплотяващо е. Едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали всъщност. Мисля че това е може би смисъла на живота, да продължиш с част от себе си напред"..., споделя Невена в интервю за bnr.bg, което е публикувала на стената си във Фейсбук.



Певицата разказва за майчинството и музиката, спомняйки си с усмивка онзи момент, когато се яви в "Мюзик Айдъл" и преди да изпее песента си, се препъна и падна на сцената.

"Всяко зло е за добро... Животът не е само рози, има и лоши моменти, които са уроци. Гледам с положително око на всичко" - казва тя.

Невена признава, че е много хубаво да си майка. Не крие, че е позагърбила певческата си кариера, но е категорична, че първите месеци са най-важни за бебето и затова не се отделя от Александър: "Против гледачки съм, бабите помагат, но аз съм налице винаги..."

Същата е връзката и с мъжа до нея. Казва, че откакто са се запознали на турнето през 2007 г., не са се разделяли. А сега отношенията между Невена и Венко били още по-силни.