Венко най-после се е решил и е поискал официално ръката на половинката си по време на романтичната им почивка в Несебър.

Явно това лято е и много съдбоносно за голям част от известните двойки. Тези дни стана ясно, че догодина сватба ще вдига поп-фолк певицата Джена, а малко след това плъзна и клюката, че Алисия също ще се венчае за любимия си Ники Михайлов.

Светската новост касае барабаниста на "Ку-Ку Бенд" – Венелин Венков, който официално е предложил брак на дългогодишната си приятелка - певицата Невена Цонева.

Близки до двойката разкрили, че Венко най-после се е решил и е поискал официално ръката на половинката си по време на романтичната им почивка в Несебър.

Най-вероятно сватбата ще се състои догодина, а до тогава двойката е решила да се бори и за бебе, защото вече се чувствали готови да станат родители.



Малко известно е, че барабанистът от бенда на Слави вече има един брак зад гърба си. Именно за това се страхувал и отново да пристъпи към такива стъпки. В крайна сметка обаче, се решил и попитал Невена дали иска да стане официално негова съпруга.

Според приятелски семейства на бъдещите младоженци, връзката им, която започна малко след първия "Мюзик айдъл", където Цонева победи, тайната на дълготрайната им дружба се дължи именно на това, че двойката умело бягала от медиите и не си създавала допълнителни грижи с жълти клюки, пише informiran365.net.