Паник атаки борила певицата Невена Цонева около участието си в „Гласът на България” преди две години.

„Обикновено се случваше нощем, но успях да изляза от това съвсем сама, без медикаменти”, горда е изпълнителката на „Десет нощи”. С проблема си тя се обърнала към психолог, който да й предложи странична гледна точка на тревогите й, но посетила сеансите само два пъти.

„Така станах по-открита пред другите хора и разбрах, че не е нужно да се правя на Херкулес, за да докажа, че съм силна”, обясни още победителката в първия сезон на Music Idol.

В момента тя се радва на сина си Александър, чийто баща е дългогодишният й приятел – барабанистът на „Ку-ку бенд” Венелин Венков. Недоспиването обаче не я притеснява.

„Това е най-хубавата емоция, която не може да се опише. Само една майка може да разбере какво е това чувство”, категорична е Невена.

С Венко се запознават покрай участието й в Music Idol, но искрата между двамата пламва няколко години по-късно през 2007 г., когато двамата участват в общо турне.

„Преди концерт в Плевен го заговорих, защото само с него не бях комуникирала от музикантите. Казах две приказки, а той не млъкна след това”, обясни певицата. Александър е второто дете за Венко, като порасналата му дъщеря Паулина живее при него и Цонева.