Булката в "Маскираният певец" може би не изненада никого. В последните няколко вечери на шоуто панелът беше категоричен, че под тази маска се крие Невена Цонева. Това, което изненада обаче, беше фактът, че певицата е успяла да излезе на сцената часове, след като е погребала баща си. "Не искам да коментирам личния си живот. Ще кажа само, че този период ме научи за много неща и ме изгради точно заради това.

Аз се радвам, че го направих, че излязох на сцената. Сторих го и заради баща си", сподели тя в ефира на NOVA. Невена Цонева сподели, че баща ѝ е бил музикант и именно заради него тя е започнала да пее. "Първият път, в който излязох на сцената, трябваше да изпея песен на Глория и когато си чух гласа от уредбата, се шокирах и си седнах на масата сърдита, а баща ми доизпя песента", разказа тя.

Певицата заяви, че умишлено не показва детето си - нито в медиите, нито в профилите си в социалните мрежи. "Детето ми си има път, умишлено не го показвам в медийното пространство. Той ще реши ще става ли популярен и с какво", заяви тя.
Що се отнася до шоуто, Невена Цонева припомни, че Алекс Раева първа се сетила, че именно тя е под маската на Булката. А Булката вече е прякор на Цонева, казвали ѝ Булче.

източник:vbox7