Двамата вече са се преселили на 37км от столицата, където обзавеждат спретната къщурка.

Музикалната двойка продължава да подбира мебелите, но едно е сигурно – в къщата ще има мини звукозаписно студио. Невена е изключително развълнувана, че ще може да записва песните си вкъщи.

''Помещението е с висок таван, около 30 кв. метра, могат да се поберат барабаните на Венко. Точно тук ще запиша новите си песни'', споделя тя.

Невена има много готови песни, но все още няма право да се изявява с тях. Продължават съдебните битки с нейните бивши продуценти от ''Вирджиния рекърдс''. Невена страдаше, че не й дават достатъчно поле за изява, но една от причината бе и фактът, че й забраняваха да прави по-фолкаджийски парчета, по които Невенчето си пада открай време.

Паметливите се сещат, че тя спечели първото издание на Music Idol с чалга версия на хита на Уитни Хюстън – ''I will always love you''. Това тотално й спечели симпатията на тогавашния продуцент на предаването Слави Трифонов. Изпълнителят на ''Тайсън кючек'' се опита да лансира Невена в музикалните среди, но това само й докара проблеми с продуцентите й от ''Вирджиния''.

Съдът обаче реши да се произнесе в нейна полза. Тя е щастлива, че спечели едно от четирите заведени дела. От музикалната компания не предоставяли отчетите с приходите от работата на Невена, пише kliuki.bg.

''Ако сега ''Вирджиния'' не обжалва решението на съда, ще трябва да ми изплатят парични обезщетения – 7000 лева, на колкото ги съдих, плюс лихвите, които текат от делото от първа инстанция и разходите за адвокати'', разяснява певицата.

От компанията също разкриват подробности около делата:

''Ние обжалвахме, ще има и трета инстанция. Но съдът потвърди, че не сме я ощетили. Въпрос на тълкуване'', представи своята версия Станислава Армутлиева, управител на ''Вирджиния рекърдс''.

Засега Невена и Венко се опитват да изпуснат напрежението около неуредиците и делата в село Саранци.