Димитър Рачков бе изненадан от доста необичайни подаръци за 46-ия си рожден ден, който празнува днес. В 23.00 часа зрителите ще видят как водещият на Господарите получава традиционната торта със свещи, връчена му от любимите адреналинки в студиото на предаването. Далеч по-забавен е репортажът, с който го сюрпризира Пополина Вокс, която отива при хората на Женския пазар в София.

Hotnews.bg разбра, че част от тях искрено се радват на възможността да поздравят любимия си телевизионер и му подаряват от един домат да чифт гащи от сергия на тържището. Шофьор на такси пък мечтае да позови водещия, който обаче се радва на привилегията да има собствен шофьор. Други обаче обявяват, че предпочитат за водещи на Господарите Малин Кръстев или Геро и не влизат в празничния тон.

Иначе днешния ден Рачков прекарал обичайно-най-вече на телефона, но не само да приема честитки, но и да урежда бъдещи ангажименти. Преди седмица в интервю Мария Игнатова си пожела той да спре да говори непрекъснато по мобилния си, но явно засега тази й мечта остава неизпълнена.