Бившата телевизионна водеща, манекенка и политическа цветарка Юлияна Дончева е изпитвала силни любовни чувства към новия си господар - скандалния политик Слави Бинев.

Това твърдят източници на HotArena.net от близкото й обкръжение.

Юлияна толкова хлътнала към новото си сексуално увлечение, че е била напът да разтури брака си с ММА боеца Станислав Недков-Стъки, пише Hotarenanet

Бинев и Дончева дори преди дни се усамотили в уютен частен ВИП комплекс, който е собственост на авер на евродепутата, гласи гореща клюка. Авантюрата между двамата била в толкова напреднала фаза, че нещата вървят към нова официална двойка на светско-политическия небосклон.

Неслучайно, Юлияна Дончева напусна „Новото време” и се присъедини към партията на Слави Бинев ГОРД. „Гордея се с членството си в ГОРД”, похвали се Дончева, малко след като от „Новото време” я линчуваха публично.

Припомняме, че в края на 90-те години Юлияна е била и официална любовница на футболния бос и оръжеен търговец Николай Гигов.

Въобще Юлияна Дончева не е от най-верните съпруги. Преди да срещне Стъки, тя имаше дългогодишен брак с Горан Петков. Според слуховете именно той я запознава с ММА боеца, с когото Юлияна започва луда секс афера.