Няма човек, дори той да се казва Стефан Данаилов, който да не е подвластен на един поне недостатък. Или да не е съгрешавал никога.

Симпатичният на всички екс министър, актьорът от едни от ненадминатите шедьоври в българското кино, доскоро имаше безупречен имидж на морално чист семеен човек, бездетен наистина, но който е приел детето на съпругата си Мария като свои, пише razkritia.com.

Напоследък обаче се заговори не само за мнимите му изневери, но и за незаконен син, който парафира доказателствата за извънбрачни забежки на актьора от „Стъклен дом”.

Медиите писаха за дамите, които Ламбо е канил в леглото си, което е могло да се приеме като плод до голяма степен и на интриги, и на сплетни, в които обаче се оказа, че има голяма доза истина.

Една от изгорите му, която е замела мястото на съпругата му, е именно Ирен Кривошиева. Дори се появиха снимки на кръвния му син, от които явно личи, че момчето е копие на баща си. Особено силна е приликата между двамата в очите и изражението. Красотата на младежа е съпоставима само с тази на майор Деянов на младини.

*Владимир (в дясно); Ирен Кривошиева


Като капак самата актриса си призна, че синът й Владимир е от Стефан Данаилов. Всъщност, живеещата от години в Америка успешна някога наша актриса, отговори отрицателно на въпроса за връзката й с Данаилов, но неволно изпусна дебела стъклена чаша на земята и сама пророни: „Винаги, когато лъжа, счупвам нещо”. С което призна скриването, но не съвсем на любопитната подробност от интимния си живот, касаещ бащинството на детето й, родено извънбрачно.

На хората им е любопитно как ще реагира жената на професора от НАТФИЗ, Стефан Данаилов. Обществото всъщност е склонно да приеме философски факта, без това да се отрази на авторитета на актьора.

Но сега на сцената според „Папарак“ излиза самият син. Той е напуснал България още като дете, едва на три годинки. В момента е студент по икономика във Флорида. Следва особено успешно и получава като награда годишна стипендия. В актьорските среди в момента особено упорито се коментира, че младежът е решен да разплете загадката, дори с цената на скандал. Правел го главно заради майка си, за която твърдял, че не заслужавала унижението да не признават детето й. Може би е засегнат и от свое име. Така или иначе, почти решено било да съди евентуалния си баща. За порицание – за 1 млн лева.

Актрисата Ирен Кривошиева била твърдо против по-нататъшното разкриване на случая, но според сина й, тя самата му дала повод с изненадващото си разкритие. При положение, че го е карала да пази тайната до края на живота си.

Случая напомня този със Сашка и Йоско Сърчаджиеви и предизвиква същото недоумение – как силни и уважавани мъже, включително и от половинките си, не поемат отговорността за извънбрачните си деца, при положение, че обществото е толерантно към такива рицарски прояви и не одобрява бягството от „местопрестъплението”.