Плеймейтката Николета Лозанова се обясни в любов на силната си половинка, с когото е на романтична ваканция на Сейшелите. В повод за емоционалните слова, с които брюнетката се изповяда в социалните мрежи, се превърна 33-ият рожден ден, който Ники Михайлов посреща. „С теб, за тези .... години, се "раждах" и "умирах" 1000 пъти!“, пише НиЛо, като прави преглед и и най-ярките си спомени с бившия футболист. Сред тях са първата им среща на дискотека в Пловдив, както и първата им целувка, която се случила в колата на спортиста.

„Целувка, след която направих и първата си мусака, последвала любовта си в Холандия... привидно силната и безразлична аз, изплаках толкова много сълзи - от мъка след всяко наше скарване и от щастие, след всяка порция от "откраднати само 20 мин. - безценни 20 мин., в някоя скрита пресечка", написа още Лозанова.

Тя определи Михайлов като нейната „голяма любов още от минали животи и много следващи“. „Най-прекрасните моменти тепърва ни предстоят, по-готови сме за тях от всякога! Обичам те!“, написа още изкусителката. Любимият й стана на 32 години.Приятелството между бившите мъже на Николета Валери Божинов и Николай Михайлов е прословуто, макар и неочаквано.

Нападателят се затъжи за стража и също му посвети емоционални слова. Братята Цоневи също се включиха в клипчето. "Специален ден за нашия Капитан. Жив и здрав ми бъди. ЧРД и от всички твои бивши съотборници от Левски. Липсваш ми и липсваш ни много. Защо не пак да се съберем да играем заедно", каза Божинов.