В типичния си плеймейтски стил, Николета Лозанова посрещна 2020-а година във Виетнам в компанията на Ники Михайлов, с когото отдавна не се бяха показвали заедно.

Горещата брюнетка определено разпали страстите чисто гола по мрежеста одежда, видя HotNews. "Супер си, готова си за новата година!", настървено я аплодираха и жени, и мъже. Още по провокиращ беше и този кадър, където любимият й мачка пищния бюст, докато си правят горещо селфи пред огледалото в хотелската стая.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on

Ни Ло и Ники празнуваха новата година в ултра луксозния Four Seasons Resort The Nam Hai в Хой Ан, Виетнам. За да покажат любовта си Никитата на квадрат се целунаха страстно пред обектива, който ни показа и уникалната гледка на плажа. Снимката събра близо 30 000 лайка и то само за часове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on

Из между красивите снимки с мрежестия тоалет и щампа на рок бандата Kiss, разположен над дупето на плеймейтката, тя написа и своята равносметка. Ето какво сподели с почитателите си топ плейбойката: "Когаго осъзнах, че равносметката ми на края на всеки ден от всички 365, зависи само и единствено от мен, тогава начертах за себе си перфектния живот и го живея пълноценно! Взимам в моята 2020 всичко градивно и оставям в 2019 "приятелки", които "съществуват" от клюки за мен. Намерете си друга "храна", защото ще ви стана горчива! Добре дошла моя съвършена 2020-та!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on

Очевидно модата на мрежестите аутфити се завръща с пълна сила. Припомняме ви, че в края на миналата година с такава визия се фръцна и топ моделът ни Цеци Красимирова. Вижте красавицата с котешки поглед .