Плеймейтката Николета Лозанова упрекна колежката си Златка Димитрова за отвратителното й поведение спрямо Къци Вапцаров в Къщата на Вип Брадър.

''Може да говори спокойно, не да вика като каруцар. Има много по-интелигентен начин да изрази позицията си, не е нужно хамалски да крещи и вместо човешкото в нея надделява животинското. Не й прави чест да се държи така грозно с Къци."

Реакцията й е доста изненадваща, тъй като именно Ни Ло бе човекът, който защити бургазлийката, когато цяла България я хулеше за липсата на елементарни познания по география, пише ''Всеки ден''.

"Само дa кажа, че на това не му се вика лицемерие, а обективност. Защитих я за столиците и продължавам да смятам, че незнанието й не я прави по-малко стойностен човек, но в случая я упреквам заради липсата й на елементарни обноски и поведение", обяснява в профила си в социалната мрежа Фейсбук Николета.

Тя е категорична, че агресията на Златка към Къци Вапцоров е отвратителна и споделя, че симпатизира на Мистър Невада. "Къци е страхотен човек", категорична е половинката на Валери Божинов и допълва, че е готова да отстоява мнението си и дори да го заяви право куме в очи на Златка. А тези, които не са съгласни с нея ''дим да ги няма'':