Nicki Minaj нагорещява страстите до червено в компанията на Lil Wayne и новия си клип "High School", от втория й албум Pink Friday: Roman Reloaded The Re-Up.

Заснето във впечатляващо имение в Лос Анджелис, видеото показва Nicki в няколко тоалета, никой от които не покрива кой знае какво. Това, самото съдържание, както и използваният език е накарало YouTube да сложат възрастово ограничение 18+ на зрителите, така че имайте го предвид:

В интервю около промоцията на новия си сингъл Nicki обясни, че влага доста работа в кариерата си, но доминиранията от мъжете свят на хип-хопа не й е дал признанието, което заслужава - освен яко заедно с нея не е колега-рапър. Мъж. "Не ми пука толкова за приемането, колкото за това, че съм адски добра текстописка - по-добра от повечето рапъри-мъже - да, казах го. Не получавам полагащото ми се признание", заявява тя.

Но макар и да се усеща пренебрегната, тя все още обича това, което прави и е била много радостна, че дългогодишния й приятел Lil Wayne е станал част от клипа й. "Не спряхме да се смеем през цялото време", припомня си тя. "Той казваше "Спри да се смееш!", аз му отговрях "Добре", но после прихвах отново."

Nicki казва, че Lil Wayne е повече менторска и авторитетна фигура за нея - като по-голям брат, и връзката им е стриктно платонична. "Wayne каза, че трябва да се целунем в клипа", обяснява тя. "Каза ми "Ще знаеш, ако има нещо, което ще продаде това, то ще е да се целунем наистина", и аз си казах, какво пък. Wayne е много секси. Прилича на произведение на изкуството с всичките тези татуировки и просто е толкова секси, черен и красив."

Въпреки тези не-толкова-сестрински забележки обаче, изпълнителката уверява, че той не би я докоснал и с пръст на снимките, дори да е имал нейното позволение. "Той е истински южняшки джентълмен - хората не осъзнават тази негова черта", обобщава тя, разкриват от радио "Fresh".