VIP личности, бизнесмени, спортисти и фолк звезди се събраха за първия си час по купон през новия светски сезон в обновения клуб Night Flight.

Първият учебен ден – 15 септември, се оказа и най-очакваният за светския и бизнес елит, който се събра в Night Flight за първата си среща, след лятната ваканция.

Обновеният и модерен интериор, най-професионалната сцена в България, не само като звук и светлина, с лазери, пушек ефекти, фойерверки, фонтан машина, както и уникални съоръжения, хвърлящи огън на 4 метра – нещо невиждано досега в денс клуб у нас, затвърждават Night Flight като най- предпочитаното място за забавления в нощна София.

Доказаха го гостите, които го избраха за първия си урок по купон за есенно - зимния семестър. Известни бизнесмени, популярни спортисти, сред които футболистът Емил Кременлиев, вице европейския шампион по борба от тази година Кирил Терзиев, Любо Ганев, фолк звездите Азис, Кали, Ивена, Гергана, както и Диана Любенова с любимия си Лес, Маргарита Михнева, Елена Станулова, Николета Лозанова, бяха само част от най – активните „ученици“.

Звездата на вечерта се оказа румънският хитмейкър Кости. Известният композитор, който е автор на най-актуалните парчета на Андреа и Мария, показа впечатляващо сценично присъствие и направи запомнящо се шоу, което накара Азис да завърти в шеметен танц модела Катрин Вачева, под бурните аплодисменти на Антон Краус и Кали.

Изненадите за новия сезон не свършват с Кости. В най-скоро време две супер звезди ще бъдат специални гости в Night Flight – Лепа Брена и Деспина Ванди. Очаква се и Слави Трифонов да зарадва феновете си след края на американското си турне.