Ники Михайлов първо нито потвърди, нито отрече сензациите, че ходи с плеймейтката Мария пред Крум Савов.

Той каза за Канал 3: "Няма да коментирам, всеки да казва каквото иска". После все пак добави, че не познавал Мария, а Алисия била единствена. По повод източника на информацията Николета Лозанова изрече: "Това, че от време-навреме има изблици, с Валери съм го коментирал. това не е наша работа".

За охраната, която го съпровожда, той обясни, че злоба от жени го е преследвала и му е струвала унищожаване на коли и други инциденти. "Предпочетох, като се връщам в България да си имам две или три момчета, за да съм спокоен", каза Ники.

Според него е нормално баща му "да си има проблеми", понеже футболът ни "не е на оптималното ниво". Младокът обяви семейството си за "династия". Той изненадващо благодари на враг номер едно на татко си – Христо Стоичков, че първи го е поканил в националния отбор.

На подмятането, че е възможно за втори пореден път да стане футболист на годината, въпреки че от месеци не играе, младият Михайлов се направи на скромен. Той обаче разкритикува организацията на събитието, защото канели хората за церемонията в последния момент. А той си имал планове за пътешествия.

Иначе според сина на шефа на футболния съюз, Бербатов трябва да бъде футболист на годината, докато е жив. Дразнел го само заради лафа им с Мартин Петров, че заедно със Стенли били трите коня, които теглеха години наред националния отбор. Това било пренебрежително, защото другите момчета не били "хванати от гората". Ники смята също, че "Фулъм не е голям отбор, но Митко играе горе-долу добре". Той разчита да бъде поканен за титуляр в Ливърпул, откъдето бе преотстъпен на холандския Твенте, пише slava.bg.