Футболистът Ники Михайлов също реши да размие спекулациите за това какво е довело до раздялата му с Алисия, която обяви, че двамата са прекратили връзката си.

Както е известно в медиите се появи информация, че за края е виновен вратарят, който изневерявал на половинката си с непозната брюнетка, пише bliasak.bg.

"Макар да съм доста открит във всички социални мрежи относно личния ми живот, сега отново чета "Приказки от 1001 нощ", в които измислиците са поне 110%. Затова реших да ви споделя няколко неща", коментира Ники.

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти. Но двамата с Валерко имат специално място в сърцето ми и винаги могат да разчитат на мен - затова няма да позволя хора, които изобщо не са наясно със ситуацията, да уронват авторитета им с фантастични писания", допълва още Михайлов.

"Причината за раздялата ни е свързана с кариерите и разстоянието, което ни дели. Затова на този етап преценихме, че така е по-добре. Никога не е имало друга жена, няма и се съмнявам скоро да има. Алисия винаги е била единствената през тези 4 години! Това е първият ми и последен коментар по темата. Хубава седмица на всички!", заключва вратарят.

*Ники с Валери, сина на Алисия