След като вдигна тайна сватба в началото на лятото, новинарят на Нова телевизия Николай Дойнов вече очаква и първата си рожба, издават близки до водещия.

42-годишният журналист се венча на 21 юни за доста по-младата си приятелка Адриана Стоянова, пише "България Днес".

Миналото лято папараци изловиха екранния партньор на Ани Салич със симпатичната брюнетка на романтичен обяд в столицата, а година по-късно младото семейство е в трепетно очакване и на първото си дете.

Пръв за тайната сватба издаде колегата на Дойнов - Сашо Диков, в предаването си "Дикоф" по Нова.

Докато водещият на централната емисия новини коментира трагедията във варненския квартал „Аспарухово“ през юни в пряко включване в студиото тогава, Диков се пошегува, че е време да го освободят, тъй като му е на езика да издаде къде се намира всъщност журналистът.



"Ники, оставям те да празнуваш, защото и ти си човек", заяви Диков, който искаше да измъкне признание от Дойнов какъв е поводът за празненството.

Когато този опит не се увенча с успех, Диков не издържа и попита настъпателно: "Ники, аз довечера съм на сватба, ти къде ще бъдеш?".

Със смях и в приповдигнато настроение Николай Дойнов пожела приятна вечер на Сашо Диков, чиито финални думи бяха: "Освобождаваме те, защото имаш важна задача. С ботушите и якенцето едва ли ще се ожениш, колега".

Николай и Адриана си казали заветното "да" на тайна и скромна церемония в присъствието на най-близките им приятели и колеги на журналиста.

Дойнов упорито се опитва да скрие и новината, че ще става баща, тъй като искал да осигури максимално спокойствие на бъдещата майка.

Колеги на журналиста все пак издават, че двамата си мечтаят да имат момиче, но ще бъдат също толкова щастлива, ако съдбата ги дари и със син.

Снимки: "България Днес"