43-годишният водещ на новините на Нова телевизия Николай Дойнов най-сетне е на път да стане татко и да скъса окончателно с живота на безгрижен мъж.

Журналистът от 3 години дели живота си с красавицата Адриана Стоянова и двамата миналото лято се ожениха тайно. Сега половинката на новинаря се е закръглила приятно и крие наедряло коремче и според колеги и съседи на водещия той чака дете. Доказателство за това били и извънредните грижи, които полага за жена си напоследък.

Журналистът се слави като един от най-големите мачовци в бранша и досега нито една жена не успя да го впечатли дотолкова, че да го вкара под олрата. Явно обаче Дойнов се е усетил, че времето си тече и трябва да побърза да създаде семейство и да стане баща. За това колкото и да се дърпал от сериозната крачка в началото на връзката с Адриана, сега бил повече от доволен, издават колегите му.



„Ники е имал далеч по-интересни дами до себе си, но Адриана му оказа особено влияние. Тя го разбира много и не се сърди, че обръща повече внимание на кариерата си. Освен това крие връзката им и личния им живот, а не се опитва да извлича дивиденти от нея, както са правили много”, споделят още от обкръжението на екранния партньор на Ани Салич.

Доказателство за това е, че въпреки сериозните си предишни връзки, той така и не се осмели да каже заветното „да” пред закона, но с Адриана бил повече от щастлив. Семейството живее в тузарски апартамент в столичния квартал „Редута”, който бе превърнат от ергенско жилище на Дойнов във фамилно след основен ремонт преди няколко месеца.

Наскоро обаче Ники и половинката му отново викали майстори у дома и вкарвали нови мебели. Вероятно обзавеждането е за бъдещата стая на бебето им, което ако се съди по вида на майката ще се появи след около 5 месеца.

„Двамата са много потайни и рядко обелват по някоя дума с комшиите. Не знаем в кой месец е, но е ясно, че е бременна, защото преди тя пазаруваше покупките, а скоро не сме я виждали да мъкне торбите. Когато трябва нещо или ходи само той с колата, или излизат двамата. Тя обаче се пази да не вдига тежко”, обясняват любопитни съседи.



Фотограф на „Ретро” се убеди в думите им, след като засече красивата Адриана пред дома й. Брюнетката вече се е отказала от високите токчета и модерни платформи, както и от тесните дънки, с които привличаше мъжките погледи до скоро. Жената на Дойнов вече се облича с доста по-широки дрехи, които да крият коремчето й. Освен това е започнала да ходи на работа пеша, за да поддържа добро здраве и физическа форма в очакване на бебето. Тя изминава по близо 10 км. ден на път за работа и обратно.

Адриана крие наедрялото си коремче под широка блуза

Всяка сутрин в делничните дни точно в 8,30 ч. Адриана тръгва от кв. „Редута” към центъра и след няма и 30 минути стига до работата си центъра на София до президентството. Булката на Ники Дойнов, която доста по-млада от Николай не е от медийните среди, каквито са и всички останали ексгаджета на водещия. Затова графиците им трудно се засичат, но пък успяват да се видят у дома по няколко пъти на ден.

Дойнов излиза към 11,30 ч. в последните дни, за да води и обедните новини, тъй като колегите му са в отпуск. После отново се прибира у дома и преди да тръгне за вечерната емисия, половинката му вече се е прибрала. Двамата пазаруват заедно и после той тръгва на работа, докато тя си почива и готви у дома.

Доскоро през уикендите Адриана и Николай не се застояваха изобщо в София и всеки свободен ден бягаха някъде по-далеч. Обиколили са почти цяла Гърция, а миналото лято отскочили и до Португалия и Швейцария. Тази година обаче се застояват доста повече у дома, заради състоянието на брюнетката, издават комшиите им.

Фотограф на „Ретро” пък видя, че последния уикенд също си останаха в столицата. В събота двамата потърсиха уютен ресторант на открито, където да обядват и след като се разочароваха, че пицарията до Ловния парк е затворена, отпрашиха да намерят друго заведение на въздух в Симеоново. И двамата обожават вкусната и майсторски приготвена храна, въпреки че изобщо не им личи.