Родна Наоми Кембъл чисти в дома на водещия на Нова тв Ники Дойнов.

Тя бе поканена от Сашо Диков да се включи в предаването му по време на гостуването на водещия днес.

"Много е педантичен, много е подреден и чист", коментира мургавата чистачка, наречена с името на тъмнокожата манекенка от Диков.

"Не е добре, че съм се превърнал в един стар ерген, който е много подреден и чист, но пък съм само на 42, защо да не съм ерген", изкоментира битието си Дойнов.

Той за пореден път подмина с шеги въпросите за личния му живот.

"Кой се интересува от това аз как живея в личния си живот", отхвърли всякакви въпроси за гаджета и женитби водещият.

Той Се посмя на това, че преди 4 години написали, че приятелката му е счетоводителка и е бременна. Има частица истина в това, каза Дойнов и дори се зарадва на писанията, че до него имало и студентка с думите: "Прекрасно звучи!".

"Все още се стиковаме с Ани Салич. За това се иска време. Усещам нов човек до мен, но това е хубаво, една нова емисия. Каниха ме от няколко места, в TV7 също, но не приех. В Нова телевизия има една атмосфера, която е много приятна за работа", посочи Дойнов.

"Сашо, аз не съм звезда, нещата винаги са стояли по този начин. Има интересни предложения и ти предлагат да смениш мястото си, където работиш. Нищо повече", обясни схващането си за трансферите на журналисти водещият, който повече от 15 години не сменя работното си място.

Отидох в Сирия, Афганистан, Украйна заради любопитство, от изкушението да отидеш там, където са най-горещите новини. Ние не сме поели чак толкова голям риск. В Киев последния път, когато бях, студът беше повече от опасността, разказа за пътуванията си журналистът.