Честито на Николай Дойнов – звездата в новинарския блок на „Нова телевизия” пръсна 500 000 лева за чисто нов дом в баровския столичен кв. „Изток”.

От месец тв водещият и семейството му са се настанили в луксозен четиристаен апартамент в квартала, където цената на кв. метър е в рамките на 1500-2500 евро. Отделно от това Ники Дойнов похарчил над 100 бона за дизайнерското обзавеждане на жилището.

Любопитна подробност е, че сградата, в която журналистът е новодомец, се намира съвсем близко до кооперация на фирма „Артекс“, където се намира апартаментът на Цветан Цветанов. Точно от този имот и скандала, който оттекна покрай неговото придобиване, започна залезът на бившия втори в ГЕРБ, пише Lupa.bg.

Сделката водещият на новините по Нова телевизия изповядал още през лятото, но обзавеждането отнело повече от предвиденото и семейство Дойнови се нанесли едва наскоро. Цялият интериор бил направен по поръчка от водеща фирма във вътрешния дизайн.

Цялото жилище на Дойнов е решено в светлите тонове. Присъстват предимно бяло, бежово и млечнокафяво. Във всички стаи обаче има акценти, като креслото в хола, което е в тревистозелено. За да угоди на сина си Марко, журналистът впрегнал строителната бригада да му изгради дървена къщичка насред детската стая.



В нея има и вградено легло, където наследникът на тв звездата да нощува. Като подарък към половинката си Петя, която преди години се изявяваше като модел, Дойнов облицовал антрето с огромни огледала, пред които тя да се суети, както подобава на манекенка.